! (další den)
Plamenem svíčky
svlékám se z brnění
všedního dne
a tělo prostřený
zakusí něhu
čtyř holých stěn!
Kamenné slzy,
prašiví andělé
modlí se ve lži
na dosah naděje
a z jejich popepla
ukovám hedvábný meč!
Slunovrat díků
pod víčky z papíru
rozevře náruč
a z hebkých pancířů
vstoupí do manéže
kavalír stesk!
A pod tvým dechem
usínám navěky
oblečen do vůní
koketní samoty
povinně nevinný
ti dlužím další den!
Přečteno 500x
Tipy 18
Poslední tipující: Nút, Blázen? =), Holis, Jiřina, tristan, labuť, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, DalfaSalfa, 5thelement, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)