Skryté tajemství
Anotace: ...to je prostě tajemství...
Měsíční světlo na tvou tvář dopadá
já těžko svůj dech popadám
Tajemný,jenž můj život provázíš
kolem mého srdce tajně obcházíš
Tvůj pohled mou duši pálí
skryté tajemství mne k tobě vábí
Zasloužila bych přes záda bič
by zkrotil můj toužebný chtíč
Jen jednou chtěla bych tě políbit
a pak navždy tě z hlavy vymítit
S tebou všechny zásady bych porušila
lepší,abych tě již neviděla
Když potkám tě,tak se soužím
když nevidím tě,tak moc po tobě toužím.
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Isquieasuus, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, enigman
Komentáře (0)