Nálada pod psa
Anotace: Na vlnách rádia Láska. (Kdo najde jako první oxymoron, dostane báseň na přání.)
----------------
Polibky bez slibů,
večer plný déja vu,
hořká jako Malibu,
život už ji nebaví.
Pomoc! Co se děje?
V srdci její duši mám,
v hlavě pocit beznaděje,
lásko... já umírám.
Krví natřu oblohu,
jestli k Tobě nemohu.
/Bez jediné hlásky,
polibek,
projev lásky,
bez nadsázky,
slzy krásky
šíří vrásky/
Nahoru a dolů, ale vždycky spolu.
Přečteno 447x
Tipy 4
Poslední tipující: poustevník Jirka, B.a.r.b.a.r, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)