Včera večer
Včera večer se něco stalo,
a mé srdce se té iluze navždy vzdalo.
Prostě zapomenout musím,
než si tě ještě víc zhnusím.
Nejde žít jen s představami,
život je krátký a brzy vypaří se mi.
Já si chci užívat,
a ne se slovy´´má mě rád?´´přežívat.
Vím, že jednou skvělého kluka potkám,
a potom se jen budu smát tvým fotkám.
Cítím,že nenávidět tě začínám,
a za čas,který jsem ztratila se proklínám.
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)