a nastane
Anotace: ... prázdnota ...
.
prázdné ruce
hledají pobyt
než je prsty
prozradí
dlouhé řasy
chtějí hladit
než je slzy
zaplaví
těžkým spánkům
vlastní povzlyk
porozhází
závaží
prázdné lásky
chladný dotyk
omilostnil
nádraží
love is feeling
touch is love
prázdné ruce
se zaplétají
vrah je ona
ty jsi vrah
love is free
free is love
oči tápou
po jistotě
kdy přijíždí
příští vlak
.
Přečteno 418x
Tipy 29
Poslední tipující: Hloupá Květinka, ni.va, Stepbystep, Holis, Verena, Lota, Paralelní možnosti, Loudilka, malý lachtánek, spare, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)