Pohádka jedné podzimní noci...
Anotace: Z jedné překrásné chvilky v mém životě... Patří mému nejdražšímu...
Včera přišlo jí krásné zas žít,
když mohli zas společně jít,
vždyť setřel slzu z její tváře,
jen on dotkl se její vnitřní záře.
Ze střepů mozaiku poskládal,
z mlhy jí krajkové šaty oblékal,
ze tmy malířskou paletu stvořil,
z hvězd překrásnou hudbu složil.
Tak překrásný obrázek maloval,
ve chvilce, kterou jí věnoval.
Svůj úsměv na rty jí vtisknout se bál,
a ona se ptá až teď... Co bude dál?
Přečteno 530x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Zasr. romantik
Komentáře (1)
Komentujících (1)