Polibek do dálky
Anotace: Tohle jsem nikdy neodeslala, i když jsem moc chtěla...
Polibek kocourku jen Tobě posílám,
s myšlenkou na Tebe klidněji usínám.
Chci ztratit se do Tvého objetí,
v Tvých očích najít své prokletí,
a Tvůj svět, i když tak vzdálený,
chci mu dát klid a mír, ať je jen nádherný...
Přečteno 481x
Tipy 4
Poslední tipující: H.I.L., Zasr. romantik
Komentáře (3)
Komentujících (2)