Zvířecí
Jsem ráda za to,
jaký jsi,
s tebou bych šla mezi psy.
Já toleruji Tvoje chyby,
s tebou bych šla chytat ryby.
Jsem ráda, že jsi na mě hodný,
s tebou byhc šla hledat slony.
Jsem šťastná, že tě mám,
s tebou bych šla k velrybám.
Mezi rváče (divé psy)
i mezi němce (němé ryby),
dokonce i mezi slony a velryby,
šla bych s tebou,
ruku v ruce,
teď, za týden, po půl roce,
nahá a jen s úsměvem
a s liškou, koněm, tetřevem.
Přečteno 369x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Issa, Lilly Lightová, J.U. Ray, zlomeny srdce, Kapka, Markéta Hl., Květka Š., Zasr. romantik
Komentáře (5)
Komentujících (5)