Anotace: Ani nevím, jestli je o lásce, ale snad jo. Láska má spoustu podob. (To je ale blábol, co?)
Potkám tě v ulici
Svou padlou světici
Svou lásku vytouženou
Stáhneš si košilku
A v levným hotýlku
Staneš se mojí ženou
Potom až do rána
Budeš mi oddána
Už co je bolest víme
Bez lásky bez stesku
A bez potlesku
Navždy se rozloučíme