Návrat
Anotace: je tady zpátky...
Chci věřit tvým stálým výmluvám,
říkej mi, že jsi taky pořád sám,
že na mě myslíš, že mě stále chceš,
já nechci pravdu, říkej pořád lež.
Neber mi moji velkou naději,
vždyť ptáci se s jarem také vracejí,
i ty se vrátíš, stále se ti stýská,
už slyším vlak, před tunelem píská.
Pospíchám k nádraží a vím, že jsi to ty,
krásné je setkání, spojíme své rty.
Splnil se sen, v tvé náruči se stulím
a šťastné srdce kvůli tobě půlím.
Přečteno 416x
Tipy 36
Poslední tipující: Xantrix, Oťas, UCET KE ZRUSENI, Holis, 5thelement, Quigleika, carodejka, hostmen, zena, shakespeares, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)