Ach lásko...
Anotace: Valentýnská vyznávací..
Tolik probdělých nocí
a prolitých slz,
depresí a jiných hrůz.
Utápení se v moři
myšlenek a vzpomínek.
Pokus udržet si,
naděje plamínek.
Přála jsem si,
aby vše bylo jako dřív.
Ale čas nelze vrátit,
tak nezbylo nic, než doufat,
že vše se může v dobré obrátit.
Naštěstí,
naděje umírá poslední.
A já jsem šťastná,
již několik dní.
Ach lásko...
Ani nevíš,
jak šťastná jsem.
Být opět s Tebou,
je jako sen.
Děkuji za šanci,
být opět spolu.
Při jídle usedat,
k jednomu stolu.
Jak slovy popsat,
co cítím,
když s Tebou jsem?
Neskutečné štěstí,
že zase patřím Tobě jen.
Nechci už promarnit,
šanci být Tvá
a ty můj.
Vím, že nikdo se Ti nevyrovná,
toho se držím stůj co stůj.
Ještě jednou,
Ti za vše děkuji.
Ach lásko,
jak já Tě miluji!
Přečteno 718x
Tipy 10
Poslední tipující: Isquieasuus, susana načeva, VaR, Charibeja, Karmínka, Kapka, Markéta Hl.
Komentáře (0)