Autoškola života
Anotace: trošku slátanina... Mirečkovi
Tak nastartuj a jedem
nějaký stopaře svezem
zasmějem se,
pomějem se
a co bude dál?
Jak dlouho jsi tu stál?
Předtím ses jen smál,
s mými vlasy hrál...
Vraťme se tam kde jsme začli,
do doby kdy jsme se našli,
a zkusme začít znovu.
Tak nastartujem a jedem - spolu
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, kleopatra.sedma, Daisy.., NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)