Krásné vyznání ... a ač netřeba se ptát, je milé říci, mám Tě rád ... ale krásně něžně si to vyjádřil ...
07.03.2009 11:38:00 | toužím.jít.dál
Dámy pode mnou mají pravdu, taky bych to chtěla slyšet místo - "To se neříká ..." :-))
Ale jinak moc krásná.
18.02.2009 16:45:00 | jita.1965
Dala jsem ST! a usmívám se... krásné, opravdu kouzelné, tak něžné, milující... typicky chlapské: "Vždyť to se přecik pozná"... jo, takhle nějak to muží řékaj... ale je to opravdu milé,... zahřálo mne u srdce... což jednou odpovědět... "To víš, že Tě miluju! :o) "
Napsals´to nádherně.
17.02.2009 17:46:00 | NikitaNikaT.