Anotace: dnes som opäť ostrihaná
proč vzdychat nad krásou včerejšího dne,
když se brobouzí nové očekávání
proč plakat nad ztrátou
když čeká na tě nový div...
hezké
08.03.2009 14:44:00 | Lady L
proč vzdychat nad krásou včerejšího dne,
když se brobouzí nové očekávání
proč plakat nad ztrátou
když čeká na tě nový div...
hezké
08.03.2009 14:38:00 | Lady L
:O :) jsem nějak vedle z toho :)
...jak říkají roboti, jako po útoku WOS :)
17.02.2009 23:32:00 | blue