Anotace: už jsem trošku vyspěla
Ano mas pravdu!:) Uz jsi vyspela!:) Je to nadherne napsany!:) Perfektne vystihnuty pocity a tak...
Ono to casem vsechno preboli... Jen to u nekoho trva dyl, u nekoho min... Budu ti drzet palce!:)
22.02.2009 18:37:00 | Someday
Přesně tak! Vystihla si moe pocity...taky se snažím přestat... Snad nám to vydrží! x)) a jinak pěkná básnička ST :)
22.02.2009 12:04:00 | MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK
Tak to byla básnička...plná odhodlání a nové naděje v lepší zítřky..??? Fandím ti, Strašidýlko...jen tak dál...:-))
18.02.2009 13:47:00 | shakespeares
ST! je za obsah, za to, co je v něm... za poslední věty... s kterými souhlasím.
17.02.2009 22:14:00 | NikitaNikaT.
Anotace říká vše...
myslím si, že jsi na dobré cestě, strašidýlko naše ;)
bude zase dobře, dej tomu jen čas...
17.02.2009 21:29:00 | Lilly Lightová