Chtěla bys?!
Chtěla bych tuze!
... znát budoucnost jedné deziluze...
Chtěla bych se podívat z krajů všech světů,
chtěla bych uslyšet, že se pletu...
A jako člověk, jenž si údivem na čelo klepá
chtěla bych uvěřit, že láska je slepá...
Přečteno 588x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, Kubino 2, Jarin Kalin, v.hercik
Komentáře (2)
Komentujících (2)