Malá bílá
Anotace: ... padá dolů...
Malá bílá padá dolů,
padá dolů z nebe.
Stojíme pod ním spolu,
na nohy nám zebe.
Držíš mě za ruku,
tak je mi teplo.
Na lásku dáváš mi záruku,
to tys vnes' do mého života světlo.
Malá bílá na zem padá,
pod tvým pohledem se rozpouští.
Slunce tiše za kopec zapadá,
spousta pocitů najednou mě pokouší.
Natahuju se na špičky,
tvé rty hledám.
Od sněhu na tváři mám kapičky,
zatímco mráz po zádech mi běhá...
Lampa zabliká a pak zhasne,
město v tichosti usíná.
A já se s tebou cítím tak krásně,
najednou nezdám se být tak nevinná...
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Jarin Kalin
Komentáře (0)