Lásko...
Anotace: Nemůžu tě dostat z hlavy...
Ještě se mi o tobě v noci zdává,
ještě před očima tvůj obraz mám.
Jen v mých snech se mi stává,
hlas tvůj že zdálky slýchávám.
Vkrádáš se mi do snů
a mně to vůbec nevadí,
naděje že se mi vrátíš,
mi temné noci osladí.
Lásko...
Nemám už co říct.
Všechno řekla jsem snad stokrát,
a ty mě stejně neslyšíš.
Ráno co ráno doufám,
že mi jednou odpustíš...
Otevři srdce pro moje slova zoufalá...
Přečteno 790x
Tipy 3
Poslední tipující: Seanko, René Vulkán
Komentáře (4)
Komentujících (4)