Vykoupaná
Voníš tělovým mlékem
rozehřátá rozevřená
vzpřímíš ve mně
to co nemá slušná jména
Já Hamlet napadnu tě kordem
probodnu tě ze všech stran
ubohá Ofélie krvácet budeš
z mnoha ran
Vypustím do tebe tělo i duši
jak hadrový panáček padnu vedle tebe
byl to zas smrtelný hřích
nebo pár minut pravého nebe?
Komentáře (3)
Komentujících (3)