Anotace: dlouho už..
Padej si padej
vstříc náručí štěstí
a to ti věstí,
že zase bude dobře, budeš se smát,
a mně nezbývá než ti to z celého srdce přát!:)
08.10.2005 08:25:00 | makretka
Padej si, padej
ale neptej se na dopad
padej si, padej
vychutnej si ten střemhlavý pád
a nedopadneš. Snad.
07.10.2005 21:08:00 | Silvie
Padám si padám..
..nemyslím na nic zlého..
Padám si padám..
..a vše je podle mého..
- tohle se mi líbí moc (=
07.10.2005 18:43:00 | Ahimsa