Snad jen spí...
Anotace: no nevim jestli je ta kategorie správná... když toje takove multikategorické... kritika nekompromisní samozřejmě...:)
v závějích sněhu
srdce mi chřadne.
brzo se stanu
ledovou královnou
z postavy kladné!
netluče, nehybné,
už nemá sílu,
vrátit se
do role kladné,
já... ztrácím víru!
Snad roztaje led!
snad příjde záchrana!
snad najde mne!
snad nezemřu hned!
snad nebude zábrana!
a polibkem
mne vysvobodí
z prokletí
a bude zas den
snad jaro jen spí...
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
Komentáře (0)