Anotace: ... není to báseň, není to úvaha... Tak co to je?!... asi jen povzdech... nad skutečností dávno minulou... člověk by si měl občas připomenout věci, jež za to vlastně nestojí... napomáhá to k tomu, aby si vážil štěstí, které prožívá...
někdy je lepší nepoužívat rozum na přemýšlení o problémech ale nechat vést srdce jehož řeč přehodnotí rozum.
20.02.2009 21:49:00 | losscar
mysl je jako oheň - dobrý sluha, ale zlý pán
a co potom, když to ještě smícháš s R(oz)UMEM?
http://www.ini.cz/ranka/zen/zen035.htm
18.02.2009 22:30:00 | Romana Šamanka Ladyloba