Chtěla bych
Anotace: V 16 je to opravdu sladké:))))
Chtěla bych být blízko tebe,
stačí jen na malou chvíli,
když mě srdce neůprosně zebe
a vítr venku kvílí.
Chtěla bych pohlazení a pár hezkých slov,
možná i obejmutí,co ja vím,
poznat tu věc se sílou rozežírat kov,
vidět orla a vznést se s ním.
Chtěla bych tvou ruku vzít do své dlaně
tak abys mohl mě hřát,
s lehkostí plaché laně,
co víc mohla bych si přát???
A co chtěl bys ty??
Né tvou odpověď nečekám.
Pomalu utíkají dny,
já už stínů se nelekám.
Komentáře (1)
Komentujících (1)