Anotace: ... láska trochu jinak, a přesto stejně :-)
krásná básnička, která mě stála 100:-)
pro takovouhle rád vysypu všechny drobný:-)
ps: rád vidim nespisovný tvary. myslel jsem, že tady s nima zůstanu sám.
08.10.2005 17:53:00 | kulishak
Mně je to jedno, jestli rozumím nebo ne. v tomhle případě se nechávám unášet perutěmi autorčiny imaginace a rozum nechávám bokem - nač ho? Nádherný výlet! (Na co bych - případně - bral LSD, když to jde i takhle?)
07.10.2005 22:32:00 | Hary_nš