Na křídlech motýlů …
Anotace: po letech, variace na starší ....
Na křídlech nočních motýlů
ženu svou lásku do stínů,
zbytky mé touhy vysají,
dávno už mrtví lišaji,
na křídlech motýlů v závěji
nacházím možná naději,
nacházím, ztrácím své masky,
prožívám doteky lásky,
na křídlech nočních motýlů
ženu svou duši do stínů,
ženu ji, ostruhy do slabin,
kde je má touha a kde je stín.
Přečteno 455x
Tipy 21
Poslední tipující: harmony, Milásek, strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik, lampicka, hostmen, Mbonita, nrocinu Jednorožec, NikitaNikaT., Zasr. romantik, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)