Malá víla
V srdci malá víla bývá,
slyšíš ji jak tiše zpívá?
Vlasy hnědé, hnědé oči,
div se světe jí to sluší...
Jen podívej se, hleď tu hleď,
a neboj se je jen teď,
teď tu je a teď tu stojí,
čehopak se chlapec bojí?
Víla krásná, krásná malá,
čeho by se ona bála,
bát se přec však nemusí,
chlapec doufá - snad ona ví... ?
Malý chlapec sám a sám,
svou vílu já v srdci mám,
vlasy hnědé, modré oči,
krásou zpívá, on však mlčí.
Přečteno 393x
Tipy 6
Poslední tipující: PPetrushka, Jiná, Kett, Markéta Hl., kikis, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)