Do každého posledního nádechu
Do každého posledního nádechu
do každého kousku tvé dlaně
zamyskám duši svou bez strachu
protože teď zrovna mi je nádherně.
A co záleží na nás dvou
co záleží na tom, co říkají druzí
podpisem svůj názor schvalujou
a pak se k sobě chovaj jako vrazi.
Do každé poslední slzy
tam za hranicemi našich osudů
na starosti zapomenu brzy
a tím, co bude pak, tím se trápit nebudu...
Komentáře (0)