Slova na rtu
Jsi tam a já tu
každý den, na svém rtu tě čtu
v úsměvu halíme vzdálenost
a sčítáme vlastní zraněnost...
Těžko odhalit průnik
a odhodlaně zrušit únik
protnout se v bodě
nepodlehnout vlastní škodě...
To možná nás oba trápí
ovšem význam, někdy se ztratí
pak dosahujeme vzácné shody
jsme si pramenem čisté vody...
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Kapka, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)