Jsou věci mezi nebem a zemí,
pro které krásný je svět,
jsou věci mezi nebem a zemí,
pro které je možno závidět..
09.10.2005 00:20:00 | Beáta
Já věděla, proč si dávám takovou přezdívku.... Že se o mě bude hodně psát ;-)
Moc hezká.
08.10.2005 19:21:00 | Písnička
Krásný den, Olííí:o)kdybych tě potkala někde na ulici a neznala tě, nikdy bych neřekla, že píšeš takové verše. Také bych neřekla, že jsi hasičem, že umíš tak krásně všechny pohladit a že jsi tak nádherný člověk. Tak jak řekla liška Malému princi: "Co je důležité, oči nevidí"...tvá duše je krásná a čistá.
08.10.2005 11:40:00 | Sunny