Jen jednou..
Jen jednou spatřit tě,
do tvých očí se vpít.
Jen jednou políbit tě,
k tvým rtům se přitisknout.
Jen jednou chytit tě,
nikdy nepustit
Jen jednou milovat tě,
chci se pokusit..
Přečteno 605x
Tipy 1
Poslední tipující: Paulín
Komentáře (1)
Komentujících (1)