Anotace: na motivy básně Sluníčka sedmitečného "liter.cz/Autori/41213-info.aspx" ....nemusite hodnotit pouze jsem si ji chtel zde archivovat ;)
Budu musit nejspíše přestat psát i v ženském rodě ..někoho to může zmást :)
Ale i tak je potěšující, že jste se u mne zastavili ;)
10.05.2010 23:38:00 | Coala
Už tak nesup a zajdi na nějaký oddechový film či do cukrárny nebo si dej procházku parkem, lázeň v bazénu či v pivní pěně.
10.05.2010 22:33:00 | Špáďa
i tak to končívá,
když si lásku pomýlíme
s monopolem na člověka
19.02.2009 21:41:00 | Romana Šamanka Ladyloba