Jsi
Jsi tu ....
tak blízko a přece tolik vzdálený
mému já
Jsi tu ....
dotýkám se Tě pohledem jinak už
odvahu nemám
Jsi tu ....
Tvůj hlas něžně halí mé tělo
do šatu vzpomínek
......
......
......
Jsi tu ....
a čas se tak krátí ...
Přečteno 440x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., UCET KE ZRUSENI, Kapka, 5thelement, Jiparo, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)