Odemykej
Anotace: ...abych to dnes vyrovnala...:)
Zákony přitažlivosti
se uplatňují jen ve snech,
nikoli ve skutečnosti,
ve které jsi můj.
A já ti patřím,
vždyť chci. Chci jít někam pryč,
kde budou dveře a vedle nich klíč
k mé mysli.
Ještě jsme si neuvědomili,
že já jsem ztracený případ.
A zmateně ti sněžím
v náručí.
Přečteno 587x
Tipy 38
Poslední tipující: boruvka175, toužím.jít.dál, Holis, lucajda89, Akrij8, Ariella13, Blázen? =), Fiserka, zlomeny srdce, Mounkey, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)