Anotace: volnější nesvázané verše, o človíčku, který mě neustále mile překvapuje a díky němuž je svět o mnoho krásnější, ještě že jsem do takových nádherných dálek zabloudil :-) omámila mě vůně Tvých květů...
Dej a bude ti dáno, ber ale dávej.
02.04.2009 23:20:00 | Hopy
Je to vášnivé,upřímné a samotnou láskou prané. Krásně zní vhlavě i nahlas je to od umělce!
Kladím se mistře
21.03.2009 18:45:00 | Vacluvka
ST!Co k tomu...snad jen, že je psaná od srdíčka a také se k tomu správnému srdíčku snad dostane =) opravdu moc hezké
27.02.2009 22:35:00 | Giginka
Překrásná, silná, citová...působí hloubkou, formou, lahodí duši i uchu..orpavdu skvost !
21.02.2009 12:20:00 | Káňátko
Opravdu hezké vyznání... doufám, že daní človíček si to přečte :o) ST! za obsah, city, myšlenky.
20.02.2009 21:44:00 | NikitaNikaT.