Z těch veršů láska přímo sálá,
měla ho ráda, měl ji rád,
a písnička, když přidá notu,
zas budem slzet všichni pak...
09.10.2005 00:35:00 | Beáta
Čas nám běží vstříc
s odleskem létavic,
náručí plnou vyznání,
kreslí růže na dlani...
Umíš nádherně psát Olinku...
08.10.2005 13:04:00 | Krtica
ale víš,že je nefér,že musím zhasnout aby jste měli krásný svítání???
chi
celou noc pilně svítím :-) a teď musím zhasnout :-DDD chi chi chi
Oli je krásná moc krásná ta Tvoje báseň
08.10.2005 12:38:00 | jarkaj