Nůžky
Dva nože, co krájí
noc ode dne.
Vystřihují slunce - měsíc - hvězdy.
Vystřihují srdce spojená,
pak stříhají svatební fotografie,
když jsi odešel za mladší.
Stříhají, a tak jsou novým začátkem pro mě.
Stříhají a kouzlí nový účes.
První a nejsnadnější změna v mém životě.
Ráda ve svém životě odděluji
staré od nového.
Z nepotřebného tvořím nové a super.
Někdy To bolí,
ale cožpak bez bolesti
bych mohla objevit,
jaké To je bez Ní?
Přečteno 565x
Tipy 15
Poslední tipující: toužím.jít.dál, Holis, Kapka, Aka Kiss, labuť, floreciente, Romana Šamanka Ladyloba, 5thelement, NikitaNikaT., jedam
Komentáře (4)
Komentujících (4)