Přítomnost
Anotace: takový stručný vyjádření toho, co se mi teď honí v hlavě...
Tělo mí krvácí,
v hlavě mi hučí.
Dva losy stírací,
za budoucnost ručí.
Rána pod žebry,
hnilobu skrývá.
Na pomoc pozdě je,
tak už to bývá.
Na konci tunelu,
světlo se zračí.
Konec výčitek,
naděje stačí.
To co má se stát,
v rukou mých není.
Proč a nač se bát,
osud nic nezmění.
Konec následků,
co duší ti mučej.
Proč jenom "miluji",
a roky míjej.
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: Aka Kiss
Komentáře (2)
Komentujících (2)