když večer ulehám

když večer ulehám

Anotace: na doblou noc

Když večer v postýlku ulehám,
Jenom tebe v mysli mám,
Moje srdce nechce spát,
Chtělo by se s tebou smát,
V Tvá něžná očka pohledět
a najít v nich ten stejný svět,
ten svět,kde láska kvete jen,
kde splní se snad každý sen,
tam unesla bych tě ve spánku
na louku plnou heřmánku
do ouška pak bych Ti šeptala tiše
ta dvě slůvka,co mám v skrytu duše,
ta dvě slůvka,která se bojím nahlas říct,
že miluji tě čím dál víc..
Autor krista-kuchta, 21.02.2009
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí