Milování
Tajemná noci,
rty naše vidíš.
Tělesná moci,
lehce se stydíš...
Ruce se chvějí,
dnes v noci přece,
oči se smějí,
stojíme v řece.
Rozkoší plni,
oddáni touze,
nedat se ani,
milování pouze...
Stojíme spolu,
u prostřed lesů,
nemáme shonu,
vášní se třesu...
Věčnosti pouhá,
díky ti za vše,
radosti dlouhá,
miláčku, zítra tu...zase
Přečteno 454x
Tipy 8
Poslední tipující: Seanko, Jiparo, Květka Š., jedam, 5thelement, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)