Jen rozháníš seschlé lidí
Anotace: špetka slůvek o nevěře :(
až budeš stárnout
a holí
rozhánět seschlé listí
vzpomeneš si jak
láska bolí
jak nepřináší štěstí
a budeš putovat
ke všem chybám
kterých ses dopustil
a budeš litovat
že sem chtěla už jít
a tys mě nepustil
lásko
nevěra bolí
vím že ji někde cítíš
tohle mě skolí
lásko
vzpomeň si na horkost mých slz
tehdy tě můj pocit asi moc nezajímal
ne ten večer si mě prostě neobjímal
a on tu jedinou útěchu
jediné co mohl
dal mi ten večer potichu
chápej lásko
neumírej
bolestí
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: Aka Kiss, floreciente, René Vulkán, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)