Anotace: Tahle báseň se vymyká, nehodí se sice do toho co píšu. Ale celkem se mi líbí...
Velmi se mi to líbilo. Krásné, hřejivé, od srdce psané. Ale jen ji nechte! Láska se musí střežit jako oko v hlavě! :) ST!
28.01.2011 19:10:00 | Anne Leyyd
takže je to Lucka??? Pááni, já jenom koukám.. taky si říkám, že nezamilovanej tohle prostě napsat nedokáže.. Takže ven s tim!!!
27.02.2009 13:30:00 | Jamesow
Ty se ptáš, z čeho soudím? Po takový básničce je to otázka trochu zbytečná, ne?
21.02.2009 17:54:00 | Alasea