Trápení
Místo srdce mám už jen kamení,
stojíš,ale vůbec za to trápení?
Čas vše zahojit měl,
to bys,ale pro mě tolik znamenat nesměl.
Dlouho jsem tě neviděla,
né, že bych tě nenáviděla.
Sama nevím,jestli lepší to je,
vzdát se jen tak bez boje.
Řekni tedy sám,
uslyším někdy, rád tě mám?
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Kallkaa, Paulín, Aka Kiss
Komentáře (1)
Komentujících (1)