Rada
Neposlouchej nikdy od srdce
že v lásce nejsou trny a
probdělé emoce.
Nikdy se nevzdávej boje
o slovo Miluji tě...
řekni ho jen tomu
kdo ti lásku opětuje.
Nebreč do polštáře
když ti ráno není hej
Dej svou fotku do alba
a řekni si jen...
Jsem svá a budu mít krásný den
nejsem zbabělá jako ten strašný
sen.
Nepros o soucit k tvému tělu
vezmi rtěnku a na zrcadlo to
napiš jemu.
Nezoufej,když tě láska opustí
jsou to hrozný galeje a spousta
hořkosti.
Nelži sama sobě že se cítíš
být šťastná,nedokážeš to unést
a pak tě čeká zrada.
Nemiluj pokud ho nemáš ráda...
Přečteno 464x
Tipy 34
Poslední tipující: Sleepwalker, Giginka, Lucie Teru, Vlk v rouše, Nola77, WAYWARD, Verena, Holis, Radek.oslov.Šafárik, Valgor, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)