Denně její oči...

Denně její oči...

Anotace: ...

Denně její oči před svým zrakem chceš mít,
tlácháš s duší kterou roztrhali psi,
nejdřív ale musíš o ní vlastně přijít,
abys totiž věděl o co přišel jsi.

Každým ránem chtěl bys s její písní vstávat,
ve svém uchu cítit její karneval,
při odchodu nazpět vlastní rukou mávat,
kterou v srdci zlobu tolik zaséval.

Při útěku nocí hvězdy randí s hvězdy,
jejíž dávný původ nikdy neřešíš,
potkáváš sta zemí a s různými městy,
nikdy ale citům jejím nevěříš.

Neuvěříš nikdy větě dané slepci,
kterou cizím okem stručně vykreslil,
nenadálý osud volá ústy kde jsi,
z tajných míst které sis naschvál vymyslil.

Její píseň slyšíš ať si vlastně kde jsi,
vzdálený sta nocí nebo jeden den,
vysnil si on si tě a tak zřejmě nejsi,
nezbyl po tě průvan,pláchl oknem ven.

Denně její oči před svým zrakem chceš mít,
tlácháš s duší kterou roztrhali psi,
zkus se porozhlédnout a mezi lidi vyjít
a rozmyslet řádně,kterou vlastně chci.
Autor Zdenek, 21.02.2009
Přečteno 514x
Tipy 8
Poslední tipující: Quigleika, fab four, mefistos, NikitaNikaT., gentoo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Mně se naopak líbí myšlenka, má to jistou hloubkou... kdo ví, jak moc láska je veliká, kolik lidí a jak moc po ní touží... pro každého znamená něco jiného... žádný nemá hloubku, či velikost pro ni stejně velkou... ale stále podobnou.

21.02.2009 22:35:00 | NikitaNikaT.

líbí

ou, uprimne se priznavam, ze mne to nejak nebavilo cist... nezaujalo mne to, je to zbytecne dlouhe a nenalezla jsem nic, co by mne nutilo precist ji celou... muj nazor ovsem jen.

21.02.2009 20:28:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel