Snad to není realita - láska není banalita - láska je moc krásná - proto také vzácná ... a já Ti ji z celého svého srdce přeji ...
27.02.2009 14:59:00 | toužím.jít.dál
ať velký vítr vnese do Tvých ramen
sílu a trpělivosti velký pramen
ať konečně loďka vyrazí na moře
(ve dvou, to je jasné)
a vše bude zas dobře ...
26.02.2009 13:26:00 | ni.va
Posílám vlny veliké, ať můžeš na moře širé,
nechť vítr máš stále v plachtát... na cestě za štěstím...
To se někdy stává... ale vždycky to jde změnit.
21.02.2009 22:25:00 | NikitaNikaT.