Tajemné neznámé
Na první pohled jsi krásná jako květ,
za pohled druhý daroval bych celý svět.
Na první dotek jsi jako jarní vánek.
Za dotek druhý bych ti postavil svatostánek.
První polibek chutnal jako med,
při druhém se se mnou stále točil svět.
A tak je to stále,
snad není mé srdce na tak velkou lásku malé.
Možná tě můj mozek zplodil jen,
a ty nejsi nic jiného než můj sen.
Přečteno 548x
Tipy 20
Poslední tipující: L. Šebestián Borský, Kubino 2, Tomáš Marný, Holis, Seanko, Breakthru, li-duše, kikis, floreciente, klarass, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)