ještě chvilku
Vypnu si život dálkovým ovládáním
/jen na chvilku/
Budu ti chybět?
Zavři oči…
Proletíme se balónem
a budem se dívat na východ
… i západ slunce
Ne, ještě nic neříkej…
Až budem u Niagar
ukradnu ti polibek
a schovám si ho
navěky jako poklad
Ne, ještě se nedívej…
Špičky prstů se dotknem hvězd
a pak si předáme jiskru
v jediném letmém doteku dlaní.
Ne, ještě nenič ten kouzelný okamžik…
Políbím tě na nosík
a vstřebám část tvé energie
Do ouška ti pošeptám
své veřejné tajemství
že jsi mi souzen
a postrádám tě
Už… Podívej, svítá…
Ale nejsem u tebe…
jen ten pocit..
Co cítíš?
Pošeptej to novému dni…
Prosím…
Přečteno 440x
Tipy 4
Poslední tipující: Thanatos Mortis, Kapka, Sokolička
Komentáře (2)
Komentujících (2)