Žena beze jména
To ty jsi ta žena,
ta žena beze jména,
ta žena bez věku,
ta ve které hledám útěchu.
Ta žena bez hlasu,
ta žena stvořená pro spásu.
Ta po jejímž boku každou noc spím,
ta o které neustále sním.
Ta žena bez tváře,
ta žena bez vzteku,
ta ve které hledám útěchu.
Ta žena bez vůně,
ta žena bez vděku,
ta ve které hledám útěchu.
Ta žena bez hlasu,
ta žena bez muže,
ta co mi v mém snění pomůže.
Přečteno 635x
Tipy 11
Poslední tipující: Kett, Romana Šamanka Ladyloba, Breakthru, démon zatracení, li-duše, Květka Š., Kapka, mangie, lady_esik
Komentáře (2)
Komentujících (2)