Pro nebo proti ?
Anotace: ...věčný boj rozhodnutí...
Pro ...
On je ten, s kterým se směju
on je ten, s kterým zapomenu.
On je ten, s kterým čas letí
on je ten, co všechno mění.
On je ten důvod, proč žít
on je ten, s kým chci být.
Proti...
Je tím, kvůli kterému brečím
je tím, kvůli kterému trpím.
Je tím, co se mnou není
je tím, co to nezmění.
Je ten důvod, proč si zoufám
je ten důvod, proč ještě doufám.
Prostě tu je. . .
Přečteno 379x
Tipy 8
Poslední tipující: Koza, Prokešová, lucajda89, Radek.oslov.Šafárik, *whatsoever*, Fiserka
Komentáře (2)
Komentujících (2)