Amore hovado
Anotace: ani radar by nepomohl
Zas seděl v hospodě,
ožral se hovado.
Amore Amore co tě to popadlo?
Vyletěls z hospody
a hned tě napadlo…
Spojit dva v milence
a jak to dopadlo?¨
Amore hovado sestřelils letadlo!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)